It has grown on me



Lagom juligt ♥ dock syrrans nagellack så får köpa eget snart, or not. Julskyltningen på stan var störtmysig! Riktigt julstämning, massvis med folk, mycket ljus och goda lukter ^^ dock inga brända mandlar. De har allting förutom , de glömde det viktigaste, brända mandlar! Det godaste och hela meningen med att gå till en julmarknad ju. Fail.
förresten jag köpte ett par nya vinterskor i torsdags, riktigt fina. De är jättevarma och det finns t.om riktigt go päls inuti som värmer gott, vintrigt snöklampiga!
skogiganten, 300 kr - that´s cheap!
2010-11-28 @ 21:00:21 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lit one candle

Första advent idag!

tänd ett ljus och låt det brinna
iväg till julmarknaden i stan med familjen
och vi ska äta årets första brända mandlar och dricka glögg!
sen blir det en myskväll framför tv:n med Da Vinci koden
och projektplanen ska vara klar till imorgon



ha en trevlig söndag!


2010-11-28 @ 11:46:48 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


White as snow

påväg till jobbet i malmö, eller invalskursen ♥ känns lite som ett jobb. Hann med mycket den här gången, tre ggr till senså är det vernissagefest den 5/12 nästa vecka. Det har gått så fort! Sanlöst fort. Hursom, jag hann i alla fall göra/fotografera min sista mask (kroppsfärg) och målade sex utav 12 A3 ramar i svart. En riktig produktiv dag!
Som det har snöat, helt galet. Trist bara att det ska bli vargavinter i år igen.
The world outside of my window
blåmesarna njuter åtminstone en hel del av snöfallet, kvitterikvitt!
2010-11-27 @ 23:09:26 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Systradag

var på sacomässan igår med syrran i Malmö, vi fick dock lite problem på vägen dit med bussarna men det ordnade sig tillslut.
Vi hittade jättemycket utbildningar inom det vi är intresserade av vilket är konst, foto, 3D grafik, spelutveckling, film m.m. det var underbart! Det var bara att gå dit, plocka broschyrer och ta för sig! Gick jättefort, jag trodde först att det skulle vara skittråkigt och att jag inte skulle hitta någonting men så visade det sig att jag även hittade lite broschyrer om att studera utomlands ... interesting :) har faktiskt funderat en hel del på det - inom något estetiskt eller på en språkresa i Japan med syrran ♥ efter två timmar på saco så var det hungern som tog över så vi stack till Burger King och tog varsin fin, ljuvligt god börjare. Längesedan sist! *Welcome to Julias mouth!*
bruger king plus lite shopping, fem timmar, så försökte vi dra oss hemåt. Var ett rent helvete på tågstationen, kunde inte komma fram, det knuffades hej vilt åt alla håll, kallt som fan och fötterna förfrös.
But we came home safe och fick i oss lite varmchokladmjölk.
Idag = ännu mer snö! Mysigt men samtidigt inte. Imorgon så ska det bli 20 minus och jag ska till Malmö igen. Great.
Börjat inte skolan förrän 13.10 idag, sweeeeet.
2010-11-25 @ 12:02:13 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


mom,mom,mom,mom,mom

♥ Topshop & Indiska ♥
Jag var ju på Nova Lund i förrgår med syrran och mamma och då kom jag över dessa snygga sakerna! (no, I did not buy anything) Jag beundrade och var totalt nerförälskad på de flesta sakerna, mössan var ju gudomligt skön, varm och snygg! Åh skorna ... så fina *snyft* Var av min halva tid fast inne på Topshop, bikbok och på Indiska ♥ På Indiska så hade de en fantastiskt stor och mysig halsduk i grått som jag jättegärna ville ha, man kunde liksom vira runt den hur många gånger som helst runt halsen! Den var jättemyyyysig! Hursomhelst, jag trodde att den skulle vara relativt billig men till min förvånelse så var den dock lite för dyr för min smak. Får helt enkelt önska mig en massa till jul istället och spara på pengarna "mom,mom,mom,mom,mom ... "
2010-11-21 @ 22:39:19 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (7) Trackbacks ()


Lussekatt, åh lussekatt

lussekattsbakande idag minsann! ♥ NOSTALGI ♥ har verkligen börjat känna av lite julkänsla, det har börjat snöa, jag har köpt en ny vinterjacka, vi bakar lussekattar och jag vaknar sent ^^ sweet!
2010-11-20 @ 14:12:32 Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Mr.Robotto

robotarmband i silver, 99 kr från Topshop

2010-11-19 @ 23:35:11 Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ready for winterdays

Dagens nyinköpta jacka ♥
också dags för att ta på sig mössan! Skulle bara först klippa av lappen som fortfarande satt kvar, om man kunde hitta den dumma saxen ngn gång ...
Sådärja, stiligt! Den sitter fint och gosigt på huvet ♥
Julia is ready for winter!
Vinterjacka från BikBok, 799 kr
gratis mössa på köpet, fick välja ut en i en korg ♥
2010-11-19 @ 21:48:23 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Äntligen, äntligen, äntligen!

Äntligen helg! Äntligen fredag! Äntligen ledig! Äntligen vinter! Äntligen lite shopping igen! Drog upp rullgardinen imorse, där lager av snö hade lagt sig vackert lite varstans i trädgården.
Är precis hemkommen från köpcentrumet Nova Lund med mamsen och syrran, har aldrig varit där förrän nu och ... det är från och med idag mitt allra top ett favoritköpcentrum! KÄRLEK ♥ jag köpte en underbart läckert snygg jacka från BikBok ♥ och ett riktigt häftigt armband i silver med en robotberlock på från Topshop, SO CUTE!I will show pictures later.
OCH JAG HITTADE SMYCKEN FRÅN DIDDI inne på BikBok! *girlscream* alla armbanden som jag har tittat på från blingit.se fanns där! *himmelriket* nu är föräldrarna definitivt försäkrade om vad jag vill ha i julklapp ^^
Jag funderarade först (ang. min jacka) på ngt inom Evereststilen, tjock, svart, tålig och med lite beiget fluff runt kapuchongen, men det blev inte riktigt så. Det blev istället en skitsnygg vit, tjock jacka och inte ens i närheten av Everest, but I don´t care. Everest är skitdyrt och inte så snyggt som jag trodde att det var. Hursomhelst,så är jag very pleased med dagens inköp!
Imorgon så ska jag och mamma baka lussekatter! Ett av årets största höjdpunkter för mig ♥ notalgikick! Ha en bra kväll, nu så ska jag ta en lång dusch och ta på mig min Strawberry Face Mask by H&M som jag köpte i tisdags ♥ älskar verkligen helger ...
2010-11-19 @ 19:54:23 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fotoutställning - Gyvenimas

Två bilder från vår fotoutställning från igårkväll, vill inte lägga ut några bilder på de andras bilder osv. för säkerhets skull, men ni kan få en liten snabb titt på mina :) haha ♥ Vår utställning hette Gyvenimas som betyder "liv" på litauiska.
Jag hade en riktigt rolig kväll allihopa! Tack! Mina fotografier på sista bilden längst till vänster. Jag hade också en laptop på ett bord med ett bildspel i som gick om och om igen, det var ett bildspel med övriga foton som jag hade fotograferat i samma kvarter som de på väggen. Många gillade det och musiken till, sweetness!
2010-11-19 @ 19:51:00 Permalink Fotografi Kommentarer (0) Trackbacks ()


I don´t got time

Fotouställning med klassen ikväll, 18.00-20.00 ♥ är lite nervös, hoppas att det kommer mycket folk! Hoppas också på att ni har haft det bra, jag kommer att blogga lite mer i veckan, är lite för trött just nu för något större inlägg ska dessutom äta middag och sen sticka iväg. Ha det gött!
2010-11-18 @ 16:16:21 Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Best pal ever

finaste vovven som finns, för mig ♥ du gör mig alltid på så gott humör, du förgyller ens dag, du lyssnar och du står ut med mig. Du är verkligen den goaste hunden som finns! Ikväll så kurade vi ner oss i soffan framför tv-programmet Sälj och Släng med Lulu Carter, delade också på lite salta pinnar och popcorn, riktigt mys - you´re my best pal ever, love you ♥

2010-11-17 @ 22:57:21 Permalink Close To Me Kommentarer (2) Trackbacks ()


19 månader

Idag var det hela 19 månader sedan jag och Jocke blev tillsammans, helt galet ♥ snart två år. Så mycket vi har gått igenom. Jag var sexton, påväg att bli sjutton år när vi blev ihop och nu så är jag konstigt nog arton. Crazy. Hursomhelst, kanske ingen exakt månad att fira, men jag vill bara säga jag älskar dig mer än något annat, du har gjort en stor skillnad i mitt liv. Du är mitt allt ♥ jag älskar dig Joakim ♥
2010-11-17 @ 21:57:52 Permalink Close To Me Kommentarer (1) Trackbacks ()


It´s so fluffy I´m gonna die!

HAR NI SETT NÅGOT SJUKT GULLIGARE ♥ Det är nästan ett brott att lägga ut något så sött på video. Kan det bli mycket gulligare? Det här är verkligen en sådan situation som man kan dö av pga. för mycket söthet. Jag dör verkligen lite inombords varje gång jag ser på den här killer söta, fjuttiga saken ♥
2010-11-16 @ 22:34:39 Permalink Vardagen Kommentarer (9) Trackbacks ()


Hit it!

Precis hemkommen från replokalen, gud vad kallt det är ute nu vid den här tiden på kvällskvisten brrrr! Galet. Anyway, det var riktigt roligt idag! Vi körde igenom låten Kom ihåg mig med Lars Winnerbäck ♥ jag har dock aldrig hört låten förräns nu, den är i vilket fall som helst riktig svängig! Kalle spelade med sin aukustiska gitarr den här gången och Kim var på el.
Det gick hyfsat bra att spela hela låten på trummor, men jag måste verkligen träna på introt. Jag tappade av mig ett fåtal gånger här och där, tog en paus, åt pepparkakor och sjöng lite från vår sångbok för att varva ner och tänka och sen kom in i det igen. Inte för att jag kan sjunga (jag sjunger väldigt gällt och falskt) men jag får mer inspiration på det sättet, senså är det skitkul att bara kunna släppa loss fast man vet att man inte låter särskilt vidare bra i andras öron.
Upp tidigt imorrn som gäller, jag har nämligen ma B kl.08.45-09.30 - kul? Nix.
2010-11-16 @ 21:38:33 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dagens små inköp plus en stor bonus

dagens små inköp :) behövde verkligen ett par ordentliga vantar. Face Mask by H&M, 19.50 kr. Vantar, H&M, 99 kr. Dove Body Silk, Kicks, 59 kr
Efter en stund så kom mamma hem och gav mig en kräm från Yves Rocher och två andra små handkrämer som hon hade fått från ett spa från när hon hade varit i Kina. Sweet! ♥ Allting luktar jättegott! Fast jag ångrar mig faktiskt lite att jag köpte den där Dove body silk krämen. Den luktar sådär, men den återfuktar bra dock så kan jag inte byta. But I don´t care, jag fick ju mer krämer av mamsen! Taack ♥
min favorit i Face Mask serien ♥ fick två masker i födelsedagspresent av Michelle ♥ vilket var första gången jag provade och sen var det kört för min del haha ;) ansiktsmasken finns också i andra lukter som vanilj (fast konstigt nog så luktar det som kola, jag menar det - det luktar verkligen som KOLA) senså så finns det också lukterna choklad, hallon, granatäpple och några till. De ger ett bra resultat efteråt, du luktar gott och man känner sig väldigt fräsch och ny. Rekommenderas!
2010-11-16 @ 18:12:15 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (6) Trackbacks ()


ledig dag = en paus, lite shopping och fika

Har nyss varit ute på stan med syrran och pojkvännen (som egentligen inte vill men mot alla odds gick med ändå) det är min allra första helt lediga tisdag idag, annars så brukar jag alltid ha ma B på morgonen men den var inställd, har en imorgon istället.
Hursomhelst, det blev en body cream - body silk av Dove på kicks, en jättehärlig strawberry ansiktsmask och ett par varma, goa vantar i grått från H&M :) (kan lägga ut en liten bild sen) och en fika på maddes = rostbiffsmörgås med cola och kaffe ♥ vid kl.19.00 ikväll så ska jag cykla iväg till replokalen och drumma lite med killarna, är egentligen för trött för det idag men vad gör man inte för musiken?
2010-11-16 @ 17:03:10 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Komiskt dock melankoliskt

Det var längesedan jag skrattade som jag gjorde igårkväll, kunde inte andas och började tokskratta efter varje andetag jag tog. Jag och Elin (min storasyster) tittade på den nya parodifilmen av twilight "vampire sucks" skitrolig, jag har läst lite av twilight böckerna men aldrig tittat på de riktiga filmerna. "Är det verkligen såhär i de riktiga filmerna ... ?" "nästan på"
i så fall så vill jag nog inte titta på Twilight om Bella ska vara så jävla melankolisk hela tiden. Rekommenderar gott parodin istället ♥ där hon får ta lite smällar på sig.
2010-11-16 @ 12:28:38 Permalink Vardagen Kommentarer (3) Trackbacks ()


You wanna be on top?

Typiskt, missade ett helt jäkla avsnitt av Top Model 14 idag pga. att jag var för upptagen med skolarbete - hade totalt glömt bort det. Såg iaf utröstningen, då Bianca saknade "glöden och gnistan" och fick åka hem på grund av det. Jag hejar starkt på Raina och Krista ♥ tror att Raina kommer att vina allt med hennes bubblande personlighet och plutande angelina jolie läppar. Time to sleep, har varit alltför aktiv idag - dröm sött
2010-11-15 @ 23:29:16 Permalink Close To Me Kommentarer (3) Trackbacks ()


picknik

Julia är förälskad ♥ picknik.com ett gratis program där du kan redigera dina foton, fixa med färger, lägga till ramar runt om dina bilder eller som jag har gjort nu i de senaste inläggen; lagt till runda kanter, skojigt! En bra sida för alla som vill leka med sina bilder ^^

2010-11-15 @ 20:34:19 Permalink Vardagen Kommentarer (5) Trackbacks ()


Östra Grevie Folkhögskola

Kollar för tillfället på vilka arbetsprover som Östra Grevie Folkhögskola kräver inom foto-linjen för att man ska komma in och vad jag har för betyg (vilket ser mycket bra ut!) Det är snart dags för att söka utbildning, känns väldigt knäppt. Jag har redan gått två år på gymnasiet, vilket har varit ren glädje. Detta är mitt sista år nu, mitt tredje och jag ska redan börja jobba snart, söka utbildning ... jag känner mig inte alls vuxen, måste man känna det när man har fyllt 18? Press på mig i så fall.
Jag har redan kollat på två, tre styckna skolor och jag känner mig väldigt säker på vad jag vill, men det kan ändras snabbt med tiden. Konst folkhögskolorna Munka Ljungby och Östra Grevie lockar enormt, men jag har inte riktigt tittat på andra skolor i t.ex. Lund, Malmö, Göteborg, Stockholm eller utanför Sverige för den delen. Eller det kanske jag inte behöver göra men vem vet. Jag är faktiskt lite sugen på att sticka till Frankrike igen, men det betyder distans mellan mig och Jocke, vilket jag absolut inte vill ha.
2010-11-15 @ 20:05:32 Permalink Vardagen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Populärt sen 80-talet

yapp, jag som många andra här i världen är en av dem som har töjningar, but I´m a newbie. Bryr mig inte så värst mycket om folk tycker att det ser knäppt ut med 3 mm, jag tycker att det är snyggt - punkt slut. Jag kör på det minimalistiska stuket. De första fejktöjningarna som är på bilden köpte jag i början mest för att testa, hur jag skulle se ut i det osv. men man kan dra på dem ibland för snygghetens skull också. Jag har funderat på att snart töja ändå till 5 mm sen får det räcka. De vita spiralerna i mitten på bilden är helt klart favvissarna ♥ (Allt på bilden ovanför är mitt)
2010-11-15 @ 19:34:21 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fyndköp från Peking

Checka in vad jag hittade för fräck skatt för några dagar sedan när jag hade tråkigt och bestämde mig för att ta och rota lite i mammas skåp ♥ "rota" är ett så hårt ord, kika låter bättre. Hon hade tydligen köpt en plånbok från Chanel (kopia) inne på Pärlemarknaden när hon var i Peking med arbetslaget, som hon aldrig har använt - so I got it! *I will take good care of you* ♥ syrran blev lite galen över att jag hade upptäckt den först - ha ha! MINE!
Den är så fiiiin! Bra kvalitet har den också *undersöker*. Äkta är den förmodligen inte men ser den ut som det, ja. Jag undrar ... om den verkligen är äkta, om det verkligen vore en Chanel eftersom det är verkligen en riktigt bra, slående gjord kopia och materialet är på topp. Om det är fallet så glädjetjut för mig ^^ min lilla skatt! My preeeciouuus ♥ Varje flickas dröm är att hitta en liten skatt hemma, min är ett plagiat but pfffff who cares, it still works! Man känner sig allt lite lyxig för en gångs skull.
2010-11-15 @ 16:41:55 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (2) Trackbacks ()


måndagsnöje

Ska snart sätta mig vid mammas dator och göra ett litet bildspel i det relativt dryga programmet moviemaker till en stor fotoutställning som vår klass ska ha på torsdag. Senså är jag klar med allt mitt.
Precis hemkommen från en minst sagt kreativ dag i skolan, känner bara för att lägga mig en stund på soffan, dricka lite kaffe och slöa framför tv:n. Behöver en liten paus först innan jag börjar med något annat just nu.
kommer att lägga upp lite måndagsnöje sen ♥
2010-11-15 @ 15:29:38 Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


Kaffe beroende? Nää.

livet för en kaffe-man och som faller för grupptrycket alltför lätt ♥ en coolt gjord video som min syster hittade på youtube.
2010-11-15 @ 09:00:13 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Have I made my point?

Jag saknar Jocke, en lång romantiskt filmkram där vi möter varandras blickar skulle sitta fint. Jag orkar inte läsa en bok på mer än 100 sidor från skolan som jag måste göra "Flyga Drake". Jag önskar att H&M kunde sälja ansiktsmasker med mangodoft och aloe. Jag är ledig på tisdag, gött. Min extern blixt är paj. Jag har en enda lång lektion imorgon. Jag skulle egentligen ha tagit en lång, skön dusch och applicerat en night cream på näsan och kinderna innan jag skulle gå och lägga mig men det blev visst inte riktigt så, datorn lockade. Punkt slut.
Nu ska jag gå och lägga mig i en skön, dock inte nybäddad säng men ack så förträffligt gosig att kura ihop sig i. Jag råkar ha en sådan tur med mitt schema att jag har sovmorgon på måndagar, vilket betyder tidigt och gott morronkaffe!
Drömsött alla om snälla, söta monster som barbapapa ♥
2010-11-14 @ 22:29:33 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


Do you read me?

Är faktiskt en titel på ett mycket bra band vid namn Ghinzu. Irrelevant, men texten passade till detta inlägget. Hursom, jag kanske ska skriva lite mer om mig själv snart, men jag har i och för sig precis börjat "blogga" så allt sånt kommer med tiden.
Jag måste skaffa ett par nya AA-batterier till min SB-600 extern blixt så snabbt som möjligt för de har nämligen tagit slut för tillfället *snyft* vilket betyder att det s.k. populära uttrycket "dagens outfit" eller bara outfit uteblir. Jag gillar inte riktigt ordet outfit, har inte riktigt fastnat för uttrycket. Det ligger inte min natur eller i min personlighet heller för den delen att varken säga det eller använda det.
Jag får helt enkelt hitta på ett eget ord som passar mig för just outfit, vad jag har på mig dagligen, vilket egentligen inte är så himla ingtressant, men jag har faktiskt rätt så skojiga kläder på mig ibland ... hm :) *Julia smider planer* ska jag visa upp lite bilder på mig själv eller inte? Kanske lite roligare om det förblir hemligt, fast då får ni ju ingen insyn på vem jag, på vem Julia är. There´s a lot of time to decide.
2010-11-14 @ 18:46:55 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


I feel a bit froggy today

nu så ska jag ha på mig de här tjusigt fina och mysiga strumporna som man kan i stort sett ha på sig när som helst, ett stort snällt tack till Christer och Lena ♥
2010-11-14 @ 13:53:02 Permalink Vardagen Kommentarer (8) Trackbacks ()


Vampire Weekend

Earcandy! Jättehärlig musikvideo som man kan hoppa och njuta länge till på ett alternativt party! Det sa i alla fall MTV top 10. Vampire Weekend med låten Cousins ♥ checka också in den härligt galna och knäppa låten Hochata och Giving up the Guns av samma band. Enjoy it!
2010-11-14 @ 13:42:06 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


This is his day

Gårkvällen var jättetrevlig och mysig! Massvis med god mat från olika delar av världen, lite sagan om ringen och rom och cola med kusinen ♥
Idag fick pappa sitt lilla grattis och några fin fina presenter, som han blev väldigt glad för. Choklad, en leksaksboll från tiger där man ska försöka få i bollen i en liten basketkorg i den stora bollen ... svårt att förklara, och så fick han ett litet magnetlejon som han kan ha på kylskåpet, so cute! Nepp, dags att sminka mig sen blir det nog lite kaffe, ha en bra söndag ♥
2010-11-14 @ 13:25:48 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


ilomilo

SO DAMN CUTE! Man blir så glad, lycklig och harmonsik inombords när man tittar på de söta figuerna från ilomilo och sagomiljön, det ger en ett stort "aaaaaweeee" på läpparna ^^ det är faktiskt ett företag i Malmö som har gjort spelet, det har kommit ut och snart så ligger kontrollen i min hand ♥ man känner sig som ett litet barn på nytt igen ♥
2010-11-13 @ 17:34:32 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (6) Trackbacks ()


Lambretta

en förträffligt tjusig klocka från märket Lambretta på Blingit.se
2010-11-13 @ 16:35:09 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()


The moose and the seal

Får snart över gäster vid sex tiden och jag kan redan nu från övervåningen känna lukten av mammas hembakade Foccachia bröd och köttgryta som är dundersmaskens *droool*. Fars dag imorrn, han kommer nog bli glad, tror jag. Sen blir det en tur hem till mormor och Janne på middag ♥ ett tag sedan sist.
Jag tittar på min gossedjursälg som sitter vid sina polare under min andra datorskärm, han tittar ut i det blå så förunderligt som en sak med ull i sig ska göra. Blir nästan lite ledsen för jag har alltid brukat inbilla mig att gossedjur lever på ett eller annat sätt. Jag har ett speciellt minne av att jag alltid sov tätt intill min gossedjurs säl som var i princip min bästa vän, jag sov gott och vaknar som vanligt på morgonen och märker att sälis ligger konstigt nog flera meter över andra sidan rummet och utrforskar. Mystiskt.
2010-11-13 @ 16:27:38 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


The New Generation

2010-11-13 @ 14:51:10 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (2) Trackbacks ()


Swimsuits: dare to kick ass? Join the Darkside.

En ny kollektion från black milk clothing har nyligen kommit ut, som är grymt häftig och sexig http://www.geekologie.com/2010/10/its_that_time_of_year_sessy_ge.php för er som är trötta på skärande enfärgade baddräkter med paljetter och bling bling på, som varken passar din personlighet eller stil och som ger er en mer eller mindre osmickrande form och vill testa något nytt? Then this is absolutelt something for you. Alla baddräkter kostar 85 dollar st, lite dyrt men det är nog värt pengarna, motiven är ju skitfräcka - varför har ingen kommit på detta förut? Det kanske man har gjort, I don´t know men jag har iaf inte sett något liknande. Jag har alltid haft svårt med att hitta en fin passande baddräkt, man ska först se om den passar, duger den, nja jag vet inte, har den rätt färg, nej den glittrar och så fortsätter det. Men nu så har jag verkligen hittat något som skulle passa mig, mitt intresse, min stil och personlighet. Älskar den sista baddräkten med motivet illuminati och Red Galaxy, däremot så är inte Darth Vader och mupparna heller så dumt, har en tuff tid med att bestämma mig nu. Vem vill inte ha ett awesome exemplar av detta egentligen? ♥ (bilderna är från hemsidan)
2010-11-13 @ 13:27:01 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (4) Trackbacks ()


You don´t wanna know

Äntligen fredag, veckan har verkligen gått ovanligt fort på något sätt. Hinner inte riktigt med. Sitter för tillfället i en tvåsitsig soffa i vardagsrummet med en mac i knäet då pojkvännen precis intill sitter och kollar på tv. Jag surfar, bloggar och håller koll på criminal minds emellanåt, men ägnar mig mest åt datorn just nu innan batteriet tar slut.
Ni vill inte veta hur jag mådde igårkväll, fick reda på att min syster var i Lund vid tågstationen, dock så hade alla tågen ställts in pga. att en man i 20-års åldern hade begått självmord eller av misstag blivit påkörd av ett tåg. Fyfan, de på tågen fick vänta i hela sex timmar, stackare - på att tåget skulle åka vidare medan specialister plockade upp kroppsdeler osv.
Mådde illa, och jag kan inte förstå om han nu begick självmord hur han kunde göra det? Motiv, varför - de vanliga tankarna när man får reda på något sådant. Hur kan en människa gå så långt till det att han/hon tar sitt eget liv? Märkligt vad som kretsar i ens hjärna, mycket. Jag kunde inte direkt sova därfter kan jag säga, inte pga. sympati mest i tanken om hur hela situation var.
hemskt.
2010-11-12 @ 21:41:31 Permalink Vardagen Kommentarer (2) Trackbacks ()


fifthie´s love

Nu vet jag hur jag skulle ha sett ut om jag vore en ungdom på femtio-talet http://www.amctv.com/originals/madmen/madmenyourself/ lägg märke till det bästa drickbara som jag håller i ♥
2010-11-11 @ 20:15:17 Permalink Vardagen Kommentarer (12) Trackbacks ()


Silver Soul

Jag skulle vilja tipsa er om en jättefin hemsida för smycke & smid som heter www.blingit.se jag kan säga att detta är nog en av de sidor som en silverälskare kan önskedrömma om att handla på. Like me ♥ jag blir helt lyrisk när jag hittar något nytt spec. på rea, det pirrar lite extra i hjärtat.
2010-11-11 @ 19:50:20 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (1) Trackbacks ()


Obeskrivligt

Jag älskar som sagt fotografi och dess variation. Vad man är kapabel till att göra, passionen växer på mig som en svamp för varje dag som går i stort sett. Svartvitt, människor, porträtt med historik, spontant, natur, djur, olika miljöer m.m. listan är lång, allt detta finner jag på ett eller annat sätt intressant. Att ha själva möjligheten till att skapa/fånga en idé på bild och göra det främst intressant, analytiskt eller för övrigt estetiskt är en obeskrivlig känsla för mig. Jag föredrar helst en bild med en historia bakom sig istället för hur stort engagemanget än kan vara.

En suddig bild är inte alltid ett problem utan en lösning, om den har känslan och ett intressant motiv eller en gömd känsla, så kan allting hända för allting är möjligt. Det är så roligt att undersöka! Jag håller inte bara på med digitalt utan jag har också en förkärlek för analogt. Hans Hammarskiöld, Henri Cartier Bresson, Bill Brandt, Ansel Adams och Mattias Klum är bara ett urval av mina största förebilder inom fotografins värld men också när det kommer till vackert svartvitt och manuellt.

Jag fick ärva mina föräldrars gamla Nikon F 401-s, nybörjarserie kameran. Ganska nyligen så fick jag en rulle med svartvitt *glädjetjut* som ska snart bli testad! Har också lärt mig hur man framkallar i mörkerrum osv. det var riktigt roligt.

Jag har fotograferat i 6 år nu ... har jag för mig. Jag köpte min allra första kamera i USA när den låg på 7000 kr, som idag "nutid" har sänkts i priskostnad katastrofalt. Det är en fjuttig liten Nikon D40 som jag fortfarande använder och tycker väldigt mycket om. Den är bekväm på många olika sätt och medgörlig - jag trivs jättebra med att fotografera med den, den har dock börjat svika/ta ut sin rätt på senare dar, så det kanske ändå är rätt tid nu för att byta ut den och ställa den på hyllan. Enligt mig så är Nikon bäst.

 

Objektiv:

18-55 mm Nikkor

55-200 mm

micro nikkor 60 mm

38-70 mm

 

 

annan kamera:

F 401-S Nikon

(38-70 mm obj.)

 

 

Material:

två kameraväskor - en stor och en liten. Fjärrutlösare, ett stort stativ som är väldigt anpassbart för alla sorts miljöer/den tåler också relativt mycket. Jag har också en spruta för att projicera droppar på blomblad med (fick min från tandläkaren, alltid bra att fråga), färgfilm plus b&w.

Fick i present ett redan köpt domän från min morbror och moster, finigast ♥ domännamnet är anpassat för macens iweb, kollade igenom programmet igår och det är rent igenom grym lycka att se vad det är kapabelt till! Vill fixa med allt det nu!

Om ni vill så får ni gärna besöka min portfolio www.wix.com/juliaandersson92/juliaanderssonphotography

2010-11-11 @ 16:19:32 Permalink Fotografi Kommentarer (0) Trackbacks ()


London

Två favoriserade bilder från fotograferingen i måndags i ett försök att vara självständig med fjärrutlösaren. Bilderna blev mer en spontan, rolig idé när jag fick syn på min kompis som bar denna hatt vilket han hade roligt nog köpt när han var i England eller rättare sagt i London förra veckan  - kroppsfärgen runt munnen tillhör mitt projekt och allt kring det förutom dessa två bilderna är topphemligt! Inget får avslöjas förrän den 5:e december ♥ G´day!
2010-11-11 @ 09:17:16 Permalink Fotografi Kommentarer (3) Trackbacks ()


Modern museum of art, week fourtyfive

Ibland så kan verkstaden få en att känna sig väldigt liten och obetydlig
min mask på de tre näst sista bilderna in progress - återstår lite finess och lackering. Den blev klar i mån, blev supertjusig ♥ får visa en före och efter bild på den v.47 istället eftersom kursen är inställd nästa vecka. Bilden vid dörren, där ni ser en massa tavlor är nämligen alla gjorda av den kvinnliga konstnären Alice Neel, hennes utställning pågår just nu på Moderna. Vill vi i gruppen bara få en gnutta inspiration så går vi dit, till rummet bredvid - underbart! Det är en jättefin utställning av en oehört duktig konstnär. Kan skriva lite mer om henne sen. Neel lever dock inte längre men de flesta människorna på porträtten gör - de besökte faktiskt museet för inte så länge sedan, de kollade på våra masker och fann dem intressanta, lite roligt!
2010-11-10 @ 19:07:36 Permalink Vardagen Kommentarer (4) Trackbacks ()


En råtta och en fiskmås

När jag var påväg, cyklandes i full fart till skolan så råkade jag åka - bara några meter ifrån mig, en fiskmås som nafsade på en död råtta på gatan. Fyfan, sick! Råttan var inte precis liten, kanske 30 cm plus svans. Tyckte synd om stackarn, hårt öde. Det roliga var att jag hade drömt om en fiskmås inatt faktiskt, den flög över mitt huvud och försvann i något svart.
Det kanske var ett tecken? Den stackars döda råttan kanske symboliserade att något hemskt ska hända mig i veckan? Av ett större djur ? I sure don´t hope so. Ville absolut inte ta en bild på mordscenen, det var blod överallt. I don´t like blood.
2010-11-10 @ 18:32:38 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


En tuff brutta

En riktig tuff brutta i det där bandet Gossip, kan inte dra mig ifrån låten - den sitter på hjärnan nu ♥
2010-11-10 @ 16:15:40 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nikita

Det här är Nikita, precis som det nya tv-programmet fast katten tog faktiskt namnet först.
En rolig kisse ♥
2010-11-10 @ 15:31:31 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Everyday I get inspiration from these people

för alla vintageälskare; 50-talet, föredrar kjol och klänning framför byxor som Elsa Billgren från tv-programmet antikdeckarna så kan ni njuta mer av hennes intresse här på http://elsa.elle.se/
Elinkan, Elin är också en nerförälskad vintagebrutta som älskar att blogga om hennes stil, vintagemode, vänner och livet. Detta är förmodligen en av mina absolut favoritbloggar, hon skriver väldigt fint och originellt och hennes bilder är slående. Jag älskar att kolla på vad hon har hittat för något nytt och snappat upp. Elinkan kan ni hitta på http://www.radarzine.com/blogg/elinkan/
Rothbart, eller Felicia är en tuff och estetisk tjej som går sin egen väg, skriver personligt och humoristiskt och älskar tatueringar/piercing, vilket jag också gör ♥ hon har en unik stil som man inte kan missa. Jag rekommenderar verkligen hennes blogg för andra, rolig att läsa och du sitter inte en minut uttråkad rothbart.blogg.se
Madeleine Liljestam, en bekant till mig är på god väg till framgång. Hon har en unik, ren och härlig röst och stil. Hon vann sommarchansen och därefter i somras så var hon med i Diggiloo gänget, hon har sjungit live på allskansen och dylikt. Läs om hennes passionerade intresse för musiken och om hennes väg om att bli en framtida stjärna Madeleineliljestam.blogg.se eller besök hennes egen hemsida där ni också kan lyssna på några av hennes låtar www.madeleineliljestam.se
Jag har träffat Beatrice några gånger i verkligheten och hon är verkligen en trevlig tjej. Hon har en passion för fotografi som jag och älskar vad livet har att erbjuda. Hon tycker om som sagt att fotografera - porträttera människor, kärlek, bröllop och barn m.m. www.passionated.blogg.se
2010-11-10 @ 11:43:24 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Dubbelt från cocoo.se

195 kr

245 kr

245 kr


2010-11-10 @ 10:28:40 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uggleman

Underbart fin, dubbelring i silver: 165 kr - tillfälligt slut, cocoo.se


4 cm på längen och 2,5 cm på höjden.

Den här ringen är så cool! Skithäftig. Jag och min syster älskar ugglor på smycken/kläder, äger dock inget smycke eller plagg för den delen med motivet, har inte riktigt hittat något i silver än som passar mig, färg blir för mycket för min hudton. Tycker att ugglamotivet ser så quirky ut, udda och bohemiskt. Man kanske blir lite visare om man har på sig en sådan ring? That would be awesome ♥
2010-11-10 @ 10:18:36 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Cocoo.se, weird things to like


195 kr


245 kr

195 kr

195 kr

2010-11-10 @ 10:11:12 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Traffligt!


  1. En klassisk, mysig grå kappa med silvriga knappar längst ner till vänster: Lindex, 699 kr
  2. väska i mitten: Deichman-sko.se, 169 kr
  3. olika stövlar: se angett pris, skopunkten
  4. en superhäftig, tuff ring längst upp till vänster, dödskalle: cocoo.se, 95 kr
  5. en mycket awesome ring längst upp till höger, stålmannen: cocoo.se, 195 kr - tillfälligt slut.
  6. Blå Hello Kitty ring i mitten: cocoo.se, 95 kr
  7. En underbart söt och mumsig ring: cocoo.se, 165 kr
  8. Body butter från the body shop längst ner till höger: Body shop, 165 kr st. Olive, Strawberry och Mango.
2010-11-09 @ 23:24:42 Permalink Intresse & kärlek Kommentarer (0) Trackbacks ()


Materialistical, I need, I want!

Julias-krävande-vill-ha-lista-just-nu-i-höst!

  • Ett par nya läder stövlar i svart från Deichman sko vore inte så dumt, då kan jag äntligen skutta bland löven, plaska i vattenpölarna som förr och springa i snön.
  • Jag är verkligen i nöd av en ny väska, har haft samma svarta väska i flera månader nu - har tröttnat på den. svart, snygg, stor och rymlig för vardags, shopping och skolbruk.
  • Body butter from the body shop ♥ så att jag luktar gott för en speciell personen
  • En ny kappa hade inte suttit fel. Det ska vara en som värmer bra, är vattentät, mysig och att vara riktigt snygg är ett mega plus. Har varit sugen på att äga en länge nu, kollade rundor på Lindex, H&M shop-online och bikbok. Hittade en fin på Lindex faktiskt, i grått med silvriga knappar - så snygg ♥ har 800 kr på mig så det kan ju gå åt det. Som sagt, vill man vara fin får man lida pin.
  • lite mer ringar och armband från Diddi eller varsom egentligen, men jag tycker så himla mycket om just Diddis smycken för att hela deras samling av smtcken är väldigt enkelt, rent, subtilt, silver, vitt/pärlemor men också i svart. Lite i min stil ♥ fick ett silverarmband därifrån med en vinge i födelsedagspresent av min systers gudmor, som jag har kärat ner mig i, mitt numera favoritarmband.

2010-11-09 @ 22:19:18 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


...

Jag vet inte varför men de bilder som står upprätta i mina mappar, vänder sig automatiskt 90 grader när jag laddar in dem här i arkivet. Jättekonstigt, jag har testat alla möjliga alternativ/saker som finns för att få bilden upprätt men den vill helt enkelt inte, det är som att blogg.se har bestämt att alla upprätta bilder ska vara liggandes ... jo, det vore ju konstigt. Jag fattar nada, jag har ingen aning om vad jag ska göra. Ska försöka klura ut mer tills imorgon, jag har lite bilder kvar som är just upprätta och som jag hade tänkt lägga upp i dagens inlägg, vilket får vänta och bli istället i ett nytt inlägg. Det blev visst lite väl många i det förra hehe. Det fanns ett till problem, blogg.se vill inte ta emot "mina" redigerade bilder, vettefan vad det handlar om. Är det för att jag är macanvändare? I don´t get it. Förmodligen nätverksfel, får testa imorrn också.
Hjälp?
2010-11-09 @ 21:55:56 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


En Resa

här kommer lite bilder från höstlovet där vi tillbringade vår tid i Borlänge ♥ jag var ganska så rastlös under de sista timmrna, så underhöll mig själv med kameran som vanligt. Testade bulbfunktionen.
jag var busig och smygfotade de andra passagerarna i tåget,
det blev en ganska så fräck mix ändå från gatlyktorna och lamporna utanför och i tåget.
Framme i Borlänge centrum, äntligen! Det blev en stor portion av Kickis hemlagade lasagne till kvällsmat ♥
stackars Ozzy börjar bli gammal.
sminkbordet innan det blev kaos.
tittade på tv och drack oboy ♥
shoppingdag idag! Ett lov är ju inget lov utan lite shopping
köpte ett par riktigt snygga ringar från Indiska, kärlek ♥
49.50 kr st.

Bilden förklarar det mesta. Detta är världens primadonna, Nikita. She´s a meean kitty, ibland så känner hon för att vara snäll och andra dagar inte, vilket är för det mesta väldigt ofta. Alla ska lyda henne, hon är gud.
men ibland så kan hon vara rätt så söt ♥ mer evul/söta bilder på denna katt kommer sen
vi åt jättegoda magnum miniatyrglassar ♥
vacker solnedgång utanför huset, då vi var påväg till pizzerian i närheten, jag tog kebabtallrik ♥
at night, many thoughts about dead silence, not rly.
'
det blev lite nya kläder på Kupolen i måndags, hade ett presentkort på 500 kr på H&M att spendera, wooop! ♥ köpte en kofta, en t-shirt (faktiskt från herravdelningen, tycker att de har roligare tryck) och en foundation, kan visa mycket bättre bilder sen med min extern blixt.
älskling köpte ett par nya skor och serien Band of Brothers, en jättebra dokumentär/film av Steven Spieldbeirg.
teckningen som jag gav till Jockes syster i vintras, vilket hon snart ska tatuera in ^^
gick förbi ett litet köpcentrum i ons kväll och köpte denna läckra tidning ♥
skulle hem till Jockes farföräldrar och hälsa på, fotade lite innan skjutsen kom
älskar min röda, höstiga jacka ♥
en mycket vacker utsikt precis utanför huset som man kan uppleva varje dag.
hemma hos Laila och Lars-Ove, lite för mörk bild kanske, bara jag som dricker kaffe.
snygglot ♥
vi var i stort sett i Borlänge hela tiden, åkte till Saxdalen en dag och skulle egentligen åka till Nusnös en dag men det blev inte av. Köpte en massa roligt och fick med mig två dalahästar hem i present ^^
2010-11-09 @ 10:27:58 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Did It hurt? Yes.

This just happened!

Skulle för en stund sedan följa med Jocke ner till dörren från trappen för att säga hejdå. Jag råkade dock på något mirakulöst sätt vid de fyra sista trappstegen ramla snabbt bakåt med huvudet och glida neråt med gumpen mot hård mark. AJ ... aj, aj!!! Fy satan vad det gjorde ont. Började gråta mest pga rädsla och panik. Fick lite tröstmedel = kamareller och pussar ♥ sen var allt bra igen förutom min dumma häl.
dum dumma trappor ... I hate you, vi borde måla om dem också, skitfula. Nu är jag sur, märks det? It´s because of the pain. Stupid pain, jag hatar smärta, dö. Nu är jag klar *sympati*
hahah! Se så ledsen jag kan se ut, puppyface? Bild från moderna museet tidigare idag, för er som undrar så ska de långa pappersbitarna föreställa tårar, ever heard about manga?
2010-11-08 @ 22:20:31 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


A Day Of Creativity

Jag har idag spenderat min dag inne på moderna museet i Malmö från kl.09.00-16.00, en heldag i stort sett. Kom inte hem förrän kl.17.30 ... det var skitkallt ute, fick gå in på kundcentralen och värma mig. Hursomhelst, jag till museet en gång i veckan pga. att det är min invalskurs på 150 p som är enbart 10 ggr så det gäller att man kommer dit i tid varje gång och arbetar flitigt och traffligt. Det är en kurs som innebär ett viktigt samarbete tillsammans med åtta andra ungdomar från olika delar av Skåne som är intresserade av konst och dylikt, allt detta kommer att resultera till ett enda stort, fantastiskt vernissage i början på december. Vilket vi ser riktigt fram emot!
Varje gång så händer det så mycket, vi har jättetrevligt tillsammans i gruppen och jag stortrivs verkligen i museum miljö spec. när det kommer till konst. Jag har funderat länge på det och att vara i museet är nog mitt rätta element att vara i, i framtiden.
Till lunch så stack vi och åt smaskig vegansk kinamat (det är faktiskt gott, hedersord) med gruppen, riktigt gutt! Smakar precis likadant som vanlig kinamat, friterat osv. enda skillnaden är att det är soja i allt, ALLT. Min lärare är vegan. Efter lunchen så fortsatte jag med mitt foto-projekt, målade mig med svart kroppsfärg runt munnen och började fotografera mig själv med fjärrutlösaren, pretty tricky.
Bara tre ggr kvar nu, känns någorlunda konstigt. Jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med, men på något sätt så känner jag mig trygg om jag jämför mig med dem andra i gruppen. Idag så tittade vi över kostnaderna, vad vi behöver, budgeten över allt material till allas individuella projekt, saker som ska beställas till dem som behöver - där kommer jag in, I need alot! Tittade på färgkarta idag, pratade med teknisterna på museet och bestämde mig för en snygg/duglig färg som ska målas upp på den väggen där jag ska ha mina fotografier. Hoppas bara att det klickar ihop med min tanke, som jag har tänkt mig.
Nu skrev jag lite för mycket igen, måste träna på det! Jag kommer att lägga upp lite foton från museet sen, vad aktuell jag har blivit då ♥ iimorrn så tänkte jag ladda upp bilderna från Dalarna!
2010-11-08 @ 22:11:00 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


My computer went seppukku and resurrected

Här kommer jag och sätter mig på min relativt, sköna snurrstol vid datorn och skriver ytterliggare ett långt egoistiskt inlägg när jag egentligen börjar tidigt imorgon, närmare sagt kl.09.00. Jag har tyvärr överskottsenergi pga. té, vem får det egentligen? Tydligen jag. Jag tänkte skriva lite om hur min stackars dator har uppfört sig mot sig själv, jag har levt i konstant oro dessa veckorna pga det.
Background story:
Jag är tyvärr en av de tusentals hatade mac användare i världen som råkar älska att använda programvaran ♥ anyway, jag fick nyligen den här laptopen i present av min morbror för att han inte ville ha den längre (why I don´t know) då min mormor skulle egentligen få den men hon kunde av någon konstig anledning inte riktigt använda datorn, eller om hon ville ha den eller inte vet jag inte riktigt. SO, min morbror frågade mig om jag ville ha den, ehm ... sure! Javisst! javisst! (Surprise gift! YAY!) GIF ME! Det var inte detta jag egentligen skulle skriva om, vilket jag återkommer till NU.
Min dator kraschade för några veckor sedan pga. att hårddisken inte ville leva mer, den begick självmord. Seppuku i stort sett
  • Första tanke: HELVETE, nej ... nej, nej, nej, ne-ne-ne-neeeeeeeeeeeeeeeej
  • Andra tanke: Detta får bara inte hända.
  • Tredje tanke: Varför just jag?
  • Fjärde tanke: Jag som håller på med bilder, fotograferar, redigerar osv. varför i hela friden just jaag???
  • Femte melankoliska tanken: Hela köret, allting på min dator ... borta? För gott?
  • Handling: Jag brister i tårar, tjuter som en bebis med fylld blöja.
So I thought. Till min nöd så lyckades min morbror rädda allting med nöd och näpppe, allt jag hade på hårddisken, vartenda liten bild/sak överhuvudtaget som fanns där är räddat, THANK GOD. Allting känns så lättat nu, jag vet inte vad jag hade gjort om allt hade försvunnit.
Jag förstår inte riktigt hur han beter sig men han har sina heliga tekniska fingrar som han trollar med. När vi behöver ett riktigt tekniskt geni så ringar man morbrodern. Tack Micke, och pappa som köpte den nya hårddisken till mig ♥
Det jag egentligen ville säga från början var att han har hållt på med min dator nu i några veckor och lyckats fixa det mesta och idag så fanns det bara lite skräp kvar som skulle fixas/tas bort vilket blev gjort så nu är datorn ready to go! Jag kan äntligen leka med mitt Photoshop igen, ladda in mina bilder från kameran och redigera, hålla på med mitt projektarbete, fixa med skolarbete m.m. listan är lång. Vi får dock omprogrammera alla Photoshops programvara i helgen pga. ngt tekniskt uppenbart fel som han hittade, men jag kan ändå redigera liite grann.
Jag trodde inte att det skulle gå så snabbt att fixa datorn. Detta betyder att jag kan ladda upp massvis med bilder i veckan, tidigare än väntat, tjoho! Sleep tight everbody
2010-11-08 @ 00:05:37 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Occasionally I change my mind

Det blev istället en kväll spenderat med té framför den härligt underbara, spontana och komiska filmen Bridget Jones - the edge of reason ♥ dröm sött
2010-11-07 @ 23:18:12 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


By the way

Förresten, vad tycker ni om min design/layout än så länge? Jag tänkte fixa till lite text på egobilden (visste inte vad jag skulle lägga upp ... ) av mig själv, något i stil med det vanliga när man har med sitt rikitga namn då mitt är "Julia Andersson" eller mitt bloggnamn.
Just ja, för er som undrar varför jag har valt namnet livetforenvildros till mitt bloggnamn, så är det för att min mor alltid  brukade kalla mig för sin vildros och min storasyster för sin solros när vi var små. Jag kunde nämligen inte sitta still en minut utan att jag hade hittat på något, jag skulle hela tiden gnaga på saker och ting. Om det var tyst i rummet så bådade det illa! Jag var helt enkelt ett allmänt busigt, jobbigt och nyfiket barn.
Jag laddade ner några jättesöta och roliga teckensnitt för en tid sedan som jag aldrig har använt men som kan komma till användning en dag, och det får bli nu i veckan på headern som sagt tillsammans med allt det andra.
Ha en mysigt go söndagskväll
2010-11-07 @ 17:50:42 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


Don´t stop the music

MTV EMA 2010 galan sätter igång ikväll kl.20.00, kanske något att spendera söndagskvällen åt? Jag kommer annars bara att brygga en kanna kaffe till mig själv och tänka på nästa vecka som kommer att handla enbart om arbete ... jag kanske ska göra lite gott zoega kaffe och popcorn innan programmet börjar.
Jag läste att artister som Gorillaz (YEEES!!), Muse, Kings of Leon, Katy Perry, Foo Fighter och Linkin Park skulle bl.a. uppträda på galan, inte dumt det, inte dumt alls ♥
2010-11-07 @ 17:28:30 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


A Long Road To Build

Tjosan tjolahopp plommonstop! *nickar och bugar* Och välkommna till den här relativt, nystartade, fräscha bloggen, en till blogg i världen slår ju aldrig en fel, eller? Jag heter Julia och hon tyckte att det var dags för att starta en blogg :) Till min rescue så fick jag hjälp av att ladda ner en redan färdig, gratis design av bloggaren www.tescho.se, som gör oerhört konventionella, enkla och underbart fina designer, det säger man inte nej till! Ett verkligt tack! Jag är något av en slöfis när det kommer till att designa numera, att pillra med koder och hålla mig uppe vid datorn i flera timmar är ett stort the big red button NO. Jag brukade hålla på med allt sådant där en hel del förut, men det blev tillslut för mycket för mig. Det är inte riktigt min grej, så varför inte prova något nytt den här gången tänkte jag :)
  • Jag håller för tillfället på med att fingra med koder, länkar, bilder och fakta om mig och så vidare *ha tålamod Julia* så det riktiga dagbokshållandet får ha sitt lilla uppehåll. Därför så får detta bli ett väldigt långt inlägg.
Just nu så är jag mest fundersam över vilka bilder (jag har en passion för fotografi) som jag anser verkar mest viktiga för mig att lägga ut till min header, profilbild och min "presentation" om man nu så vill kalla det. Eller på min blogg överhuvudtaget. En riktig tankeställare. Vad jag ska skriva om här kommer upp hur det vill, jag älskar att skriva so that will ne no probs. 
Allt det viktiga kommer till sist och allt det övriga kommer först. Bli inte förvånade om det ser alltför rörigt ut hit och dit och här och där, allting kommer att ta sin lilla tid. Jag känner redan på mig nu att jag kommer att göra gott om misstag nu i början tills det att jag kommer att bli riktigt nöjd med slutresultatet. Vi får se vad som kommer att hända :) jag är riktigt förväntansfull! Kanske dumt, men inte den här gången.
*rynkar på näsan*
  • I veckan som kommer så hade jag tänkt att skriva lite om hur min resa under höstlovet uppe i Dalarna tillsammans med min pojkvän var, som var jättemysigt vilket jag kan säga redan nu! Kom hem fredag kväll vid 22.00 tiden, vi gjorde en massa skoj under tiden vi var där och jag köpte lite saker för mycket pengar ;) jag hade fått ett presentkort på H&M från min födelsedag som låg på 500 kr så man fick ju passa på när man var på det stora köpcentrumet Kupolen i Borlänge!
Det fanns dock till min förvåning inga höstfärger så långt ögat kunde nå eller snö för den delen. Det var istället en fin komplettering på hur den riktiga tragiska synen på hösten verkligen ser ut: grått, blött och disigt, not yay. Hursomhelst så fick jag åtminstone till lite fin finiga bilder där uppe, så dem kommer ni definitivt att få se i det inlägget :) jag kommer också att skriva om en massa annat roligt och gott!
Nepp, dags att sluta skriva, ska snart gå och lägga mig i min egen säng. Ni får ha en riktigt mysig lördagskväll i ett rum med tända ljus och kanske en härlig ingjutining i soffan ♥ om möjligt. Om ni inte redan har sett på den underbart nostalgiska filmen Toy Story 2 av Disney (me luvs Disney) som gick ikväll kl.20.00 och den nystartade serien Pensionärsjävlar, så rekommenderar jag verkligen båda två. Jag och min syster satt och tokskrattade när vi slog över till pensionärsjävlar under reklampausen, vilket jäkla skådespel! Helt galet, de måste verkligen  ha haft det skitroligt under inspelningarna. Jag önskar nästan att jag var en av personerna som fick uppleva det lurendrejeriet på stan, haha!
puss å kram ♥
2010-11-06 @ 22:30:03 Permalink Vardagen Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0