You don´t wanna know

Äntligen fredag, veckan har verkligen gått ovanligt fort på något sätt. Hinner inte riktigt med. Sitter för tillfället i en tvåsitsig soffa i vardagsrummet med en mac i knäet då pojkvännen precis intill sitter och kollar på tv. Jag surfar, bloggar och håller koll på criminal minds emellanåt, men ägnar mig mest åt datorn just nu innan batteriet tar slut.
Ni vill inte veta hur jag mådde igårkväll, fick reda på att min syster var i Lund vid tågstationen, dock så hade alla tågen ställts in pga. att en man i 20-års åldern hade begått självmord eller av misstag blivit påkörd av ett tåg. Fyfan, de på tågen fick vänta i hela sex timmar, stackare - på att tåget skulle åka vidare medan specialister plockade upp kroppsdeler osv.
Mådde illa, och jag kan inte förstå om han nu begick självmord hur han kunde göra det? Motiv, varför - de vanliga tankarna när man får reda på något sådant. Hur kan en människa gå så långt till det att han/hon tar sitt eget liv? Märkligt vad som kretsar i ens hjärna, mycket. Jag kunde inte direkt sova därfter kan jag säga, inte pga. sympati mest i tanken om hur hela situation var.
hemskt.
2010-11-12 @ 21:41:31 Vardagen Permalink


Kommentarer
Postat av: j o a a n s s o n 's ♥

svar: ska sova nu, godnatt! ^^

2010-11-13 @ 01:09:36
URL: http://johaanssons.blogg.se/
Postat av: Laila

God morgon, sovit gott ?=)MEn ffyyy=/

2010-11-13 @ 09:11:14
URL: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0